Tips om je eerste diamant te kopen

Dus je hebt besloten om diamanten juwelen te kopen. Hier zijn een paar tips om in gedachten te houden bij het kopen van diamanten juwelen voor de eerste keer.

Overweeg de gelegenheid

Waarom wil je diamanten kopen?

 

Je eerste diamant voor jezelf kopen? Koop je het voor iemand anders – misschien cadeau-sieraden voor je vrouw of moeder? Ben je op zoek naar stijlvolle diamanten oorbellen voor een feestje of wil je een verlovingsring kopen? Misschien wilt u zwaar op diamanten gaan of een eenvoudige solitaire kiezen. Het soort gelegenheid waarvoor u koopt, zal u begeleiden bij het kopen van de perfecte diamant.

Wat is je budget?

Of u nu wilt uitgeven of een bescheiden budget hebt, slimme keuzes maken kan u helpen meer waar voor uw geld te krijgen. Het vaststellen van uw budget is een goed idee en een prima uitgangspunt. Kies de juiste soort instelling voor uw diamant – het zorgt voor het juiste soort podium waar uw diamant kan schitteren. Afhankelijk van het ontwerp dat u kiest, kunt u kiezen voor de juiste combinatie van de 4C’s – Kleur, Carat, Cut, Clarity, om te bepalen welke diamant u kiest. Bijvoorbeeld: als u een grotere steen wilt kopen, kunt u zich meer richten op de Cut in plaats van de kleur, om de schittering van de diamant naar voren te brengen.

certificaat

Omdat u voor het eerst sieraden koopt, moet u ervoor zorgen dat al uw certificaten aanwezig zijn. Vertrouwen en authenticatie is een must. De waarde van een edelsteen wordt meestal bepaald door factoren zoals de natuurlijke zeldzaamheid, gemologische make-up en de kwaliteit van de afwerking. Diamanten en edelstenen met een vergelijkbaar uiterlijk kunnen anders worden gewaardeerd. Een certificaat geeft duidelijk de details van de kostbare steen die het vergezelt, en biedt vertrouwen en vertrouwen voor zowel de verkoper als de koper. Edelstenen zijn gecertificeerd door Solitaire Gemmological Laboratories Ltd. (SGL), International Gemological Institute (IGI) en Gemological Institute of America (GIA)Nog steeds niet zeker? Krijg een deskundig oordeel.

Hulp nodig bij het maken van een beslissing? Praat met een expert.

Het is altijd geweldig om meer meningen te krijgen als je besluit sieraden op te halen. Neem contact op met je vrienden en familie – ze kunnen je wat waardevol inzicht geven.

Voordat u besluit om te kopen, moet u mogelijk enkele opties zien. Roep de BlueStone Solitaire-specialisten op die u kunnen helpen bij het bouwen van uw eigen solitaire. Als u diamanten juwelen wilt kiezen, maar eerst wilt weten hoe het er op u uit zal zien, probeer dan zoveel ontwerpen als u wilt, met onze Try At Home Service zonder druk om te kopen!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *