6 diamanten verlovingsringen voor haar!

Diamanten verlovingsringen in solitaire

Laat je aanstaande verloofde weten hoeveel je van haar houdt bij het zien van deze hartvormige solitaire diamanten ring. De enkele diamant in het bezit van de vierpuntige setting toont echt het symbool van de liefde. De schattige diamantsteen zit op de drie gewone banden waarvan er één in de schaduw van roségoud is.

Kussen geslepen diamanten verlovingsringen

Kussen geslepen diamanten verlovingsring zijn meest aantrekkelijke ontwerp is de laatste tijd populair en opgepikt door de meeste beroemdheden. Deze kussen gesneden verlovingsringen hebben een enkele steen in het midden omringd door kleine diamanten met gebogen hoeken. De kleine diamantstenen lopen door op de twee schouderbanden om de algehele look te verrijken.

3 stenen diamanten verlovingsringen

3 stenen diamanten verlovingsringen meer dan stijl en design, deze 3 stenen diamanten ringen hebben iets meer te vertellen. De drie stenen naast elkaar vertegenwoordigen het verleden, het heden en de toekomst van de drager. Het betekent ook vertrouwen, toewijding en respect. U kunt er altijd voor kiezen om dit ontwerp voor uw speciale ontwerp te kiezen, zodat ze begrijpen dat u betrouwbaar zult zijn in uw relatie.

Teardrop diamanten verlovingsringen

Teardrop diamanten verlovingsringeneen eenvoudig maar elegant ontwerp voor je betere helft. De druppelvormige diamanten ringen zijn een combinatie van een ronde en een marquise vorm samen met een taps toelopende punt aan het ene uiteinde. De punt van de edelsteen moet naar de vinger van de drager wijzen om deze langer en slanker te laten lijken. De dunne band houdt de peer geslepen diamant in het gebogen midden met twee tanden. De band is prachtig ontworpen met kleine diamanten op zijn schouders.

Multi-stenen verlovingsringen

Alles in één ontwerp wordt verkregen wanneer u kiest voor deze multi-stone richitha diamanten verlovingsring. Een solitaire sprankelend in het midden verpakt ingesloten door een set van twee solitaire stenen aan beide kanten maakt deze multi-stenen ring een verbluffende keuze. Deze ring is niet alleen licht van gewicht, hij kan ook dagelijks worden gedragen vanwege de handige maatvoering.

Diamanten verlovingsringen

Diamanten verlovingsringen. Wat maakt diamanten sieraden zo mooi en onderscheidend? Het is de snede die de schoonheid van deze edelsteen bepaalt. Het kiezen voor de stralend geslepen diamanten ring voor je geliefde is absoluut een verstandige keuze voor haar om je keuze aan winkelen te waarderen. Het enkele chique vierkant wordt vastgehouden aan de mesrandband en gluurt enthousiast naar boven om te benadrukken dat het verlovingsringstijlen zijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *